Salimuutos Mini JV -tunnille syyskuun alkuun

Tänä syksynä 3-4vuotiaat tytöt pääsevät ottamaan ensimmäisiä askeliaan voimistelun maailmaan. Mini JV -ryhmä on suunnattu 3-4-vuotiaille tytöille, jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan joukkuevoimistelun maailmaan. Huom! Salimuutos 6. ja 13.9. jumppaamme Onkilahden yhtenäiskoululla osoitteessa Vuorikatu 7.

Mini JV-ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Mini JV -ryhmässä mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on pääteema, jonka pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne) käytetään tunneilla kauden aikana.


Harjoitusajat ja paikka
Vikinga skola, Urheilukatu 10, 65200 Vaasa.
HUOM! Vikingan koulun sali on remontissa ja sali aukeaa 17.9., joten kaksi ensimmäistä jumppakertaa ovat Onkilahden yhtenäiskoulun salissa klo 17.15-18 (Vuorikatu 7).
Ma klo 17.15-18
6.9.-29.11.2021 (Ma 18.10. ei tuntia, syysloma)

Vastuuohjaaja: Sanna Lundström, puh. 0405650350
Apuohjaajat: Anni Alamikkelä, Iiris Tervasto

Lisää samasta aiheesta