Tervetuloa mukaan Mini JV -ryhmään!

Mini JV -ryhmä on suunnattu 3-4-vuotiaille tytöille, jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan joukkuevoimistelun maailmaan. Pienet voimistelijat ovat tunnilla ilman huoltajaa, mutta ensimmäisellä kerralla vanhempi saa tulla mukaan.
Ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Mini JV -ryhmässä mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle.

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on pääteema, jonka pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne) käytetään tunneilla kauden aikana.

Joukkuevoimistelun lajiesittely Voimisteluliiton sivuilla.

Paikka, aika, ohjaajat

Vikinga skola, Urheilukatu 10, 65200 Vaasa.
HUOM! Vikingan koulun sali on remontissa ja sali aukeaa 17.9., joten kaksi ensimmäistä jumppakertaa ovat Onkilahden yhtenäiskoulun salissa klo 17.15-18 (Vuorikatu 7).
Ma klo 17.15-18
6.9.-29.11.2021 (Ma 18.10. ei tuntia, syysloma)

Vastuuohjaaja: Sanna Lundström, puh. 0405650350
Apuohjaajat: Anni Alamikkelä, Iiris Tervasto

Kausimaksu 69€ kattaa syyskauden harjoituskerrat sekä sisältää Wasa Uniquen jäsenmaksun.

Lapsi tarvitsee tunnille joustavan ja ihonmyötäisen asun, vesipullon sekä oman jumppa-alustan (esim. taitettava jumppamatto/joogamatto). Hiukset tulee olla kiinni, korut jätetään kotiin, tossut voi olla jalassa, mutta ne eivät saa olla liukkaat. Muistattehan myös merkitä lapsen tavarat nimellä, niin ne löytävät perille. Vessassa käydään ennen tuntia.

Muista lisätä huoltajan/huoltajien puhelinnumero ilmoittautumisen yhteydessä, ryhmälle luodaan What’s Up -ryhmä tiedottamista varten.

Ilmoittautuminen ryhmään alkaa maanantaina 16.8.2021 klo 18 alkaen Hoikan kautta

Seuravaatteet ja treenivaatteet

Mikäli lapsi tarvitsee treenivaatteita, voi niitä tilata Piruetin seurakaupasta.
Aktivointikoodi: WU2021

Sivut ovat auki elo-syyskuun ajan, ja tuotteet toimitetaan neljässä eri jaksossa Vilpe Arenalle joukkueittain järjestettynä sekä tilaajakohtaisesti pakattuna.
Tilaajille tulee viesti, kun tuotteet ovat noudettavissa.

Tästä Piruetin seurakauppaan.