Vietä ikimuistoiset liikuntasynttärit!

Liikuntasynttärit on vaivaton tapa viettää hauskat ja liikunnalliset synttärit isollakin porukalla. Liikuntasynttärit soveltuu noin 3-vuotiaista ylöspäin.

Syntymäpäivät voidaan rakentaa sankarin omien toiveiden tai erilaisten valmiiden teemojen mukaan: esim. voimistelu, tanssi, disco, keppihevosrata, Nerf-rata tai liikuntaseikkailu.

Syntymäpäivien ohjelma
Liikuntasynttäreillä on monipuolista, hauskaa ja innostavaa liikkumista ohjaajan johdolla. Mahdollisuus myös hoitaa synttäreiden ohjelma itse, mutta paikalla on aina hallivalvoja auttamassa ja opastamassa.

Hinnasto

2h Synttärit
1-10 hlö 130€
11-20 hlöä 150€
Yli 21 hlöä 200€

Hinnat sisältävät tilan* ja ohjauksen.

Tällä hetkellä kysyntää synttäreille on paljon, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen juhlia!

*Synttäreille varataan toinen osa Vilpe Arenasta synttärisankarille ja ystäville. Muut tilat hallissa voi samanaikaisesti olla seuran omassa käytössä.

Synttäreiden aikataulu

  • Kokoontuminen ja sankarin huomioiminen
  • Teeman mukainen ohjelma n. 60 min.
  • Herkutteluhetki n. 20 min. Herkuttelun jälkeen voi siirtyä liikkumaan omatoimisesti siihen asti, että kaikki ovat syöneet.
  • Vapaata tai ohjattua liikkumista n. 15-20 min

Kysy lisää, me vastaamme mielellämme

Tiedotamme myöhemmin kesän/syksyn synttärijuhlista!

Ota yhteyttä:
wau@wasaunique.fi

Ohjeita ja infoa

Osoite
Vilpe Arena, Karperöntie 1, Mustasaari.
Pääsisäänkäynti S-Marketin vierestä.
Pihassa on runsaasti parkkitilaa.

Vaatetus ja varustus
Synttäreille kannattaa varata liikkumiseen
sopiva vaatetus.
Välineistö
Kaikki synttäreillä tarvittavat välineet löytyvät meiltä. Synttäreille voi kuitenkin halutessaan tuoda oman nimikoidun juomapullon, keppihevosen tai muuta teemaan kuuluvaa. Pyödät ja tuolit löytyy isollekin porukalle.

Saapuminen synttäreille
Riittää, kun synttärisankari saapuu n. 5-10 minuuttia ennen ottamaan vieraat vastaan ja ohjaa heidät jättämään ulkovaatteet niille varatuille paikoille.

Liikuntasynttäreiden tarjoilun hoitaa varaaja toistaiseksi itse. Myöhemmässä vaiheessa tulemme hoitamaan myös tarjoilun tarvittaessa.

Lahjat
Sankarille on varattu oma paikka lahjoille, johon voi laittaa mahdolliset lahjat. Suosittelemme, että lahjat avataan vasta kotona, sillä lapset yleensä haluavat liikkua koko synttäreiden ajan. Jos lahjoja on vähän ja ne haluaa avata synttäreiden aikana, sen voi tehdä herkutteluhetken yhteydessä.

Maksaminen
Synttärijuhlan jälkeen saatte laskun.

Keittiötarvikkeet
Vilpe Arenalta löytyy jääkaappi, pakastin, mikro, kahvin- ja vedenkeitin.