Tervetuloa Widelia ikäluokkaan

Widelia ikäluokassa voimistelee 12-14 vuotiaita voimistelijoita, ja yhdessä opetellaan joukkuevoimistelun tekniikkaa samaan aikaan kun pidetään hauskaa. Joukkueet kilpailevat 12-14 sarjoissa, ja ikäluokassa pääset harrastamaan lajia eri tavoite- ja taitotasolla. Ikäluokassa on kolme joukkuetta:

Widelia: 4x vko (harrastesarja)
Kilpa Widelia: 4 x vko (kilpasarja)
Team Unique Pre Jr 4-5 x vko (SM-sarja)

Voimistelussa kiehtovat notkeat tasapainot, ketterät akrobatialiikkeet, korkeat hypyt ja hienot välineliikkeet. Voimistelun lajitaitojen lisäksi harjoituksissa kehitetään fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, keskivartalon voimaa, ponnistusvoimaa ja nopeutta. Keskeisenä osana harjoittelua on kilpailu- ja esiintymisohjelmien harjoittelu. Arkiharjoitusten lisäksi käydään kilpailuissa sekä leireillä, pidämme omia leiri- ja tehopäiviä sekä kivoja hetkiä joukkueen kanssa.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä: coach@wasaunique.fi

Widelia

Widelia on 12-14 vuotiaiden harrastesarjassa kilpaileva joukkue joka harjoittelee 4 kertaa viikossa. Joukkueessa voimistelee 9 upeaa voimistelijaa.

Valmennustiimi
Milja Lesonen & Iina Kontturi

Seuraa joukkueen kuulumisia Instagramissa!

Kilpa Widelia


Kilpa Widelia on -12-14 vuotiaiden joukkue joka harjoittelee tavoitteellisesti 4-5 kertaa viikossa. Joukkue koostuu 12 motivoituneesta ja iloisesta voimistelijasta.
 
Valmennustiimi
Hencca Hällund, Hilma Vartiainen, Essi Makkonen Viivi Kivelä

Team Unique Pre Jr

Team Unique Pre Jr on 12-14 SM-sarjan joukkue, joka treenaa tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Joukkueemme koostuu 11 iloisesta ja motivoituneesta voimistelijasta.
Valmennustiimi
Hanna Niemi, Hencca Hällund, Essi Makkonen & Noona Suursalmi

Seuraa joukkueen kuulumisia Instagramissa.