Harrasteryhmien kausimaksuhinnasto kevät 2024

 

Uutuus!

Osallistuakseen aikuisryhmään rekisteröidyt myclubin kautta mistä voit ostaa 10 tai 20 kerran kortin millä voit osallistua mihinkä vain aikuisryhmään. Ilmoittaudut kuitenkin myös siihen tai niihin ryhmiin mihin menar osallistua niin ohjaajalla on tarvittaessa sinun yhteystiedot.

Kokeilemaan ja kausimaksun takaisinmaksu

Uudet voimistelijat voivat kokeilla ryhmässä kahdesti. Kahden kokeilun jälkeen sinun tulee tehdä päätös, haluatko jatkaa ryhmässä vai et. Mikäli haluat perua paikkasi, ilmoita siitä ohjaajalle ja info@wasaunique.fi. Jo maksettuja maksuja ei palauteta.

Vakuutukset

Seuran harrastevoimistelijat on vakuutettu Pohjolan ja Voimisteluliiton jumppaturvalla. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla-, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Huomioithan että vakuutus on voimassa vasta silloin kun jäsenmaksu on maksettu.

Kilpailevat voimistelijat huolehtivat vakuutusturvan lisenssin yhteydessä ostettavalla vakuutuksella tai muulla itse hankkimallaan vakuutusturvalla.

Peruutetut tunnit

On mahdollista että tunti joudutaan perumaan salin olleessa koulun omassa käytössä. Pyrimme tiedottamaan tästä hyvissä ajoin. Jos ohjaaja on estynyt, pyrimme järjestämään tunnille toisen ohjaajan.

Valokuvaus lupa

Seura voi kuvata voimistelijoita tunneilla, tapahtumien ja kilpailujen aikana. Valokuvaus-ja videointilupa annetaan/kielletään MyClub jäsentili tiedoissa. Kuvia voidaan käyttää verkkosivuilla ja markkinoinnissa.