Hae meille käsätöihin

 

Wasa Unique on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa!

Oletko 15-17 vuotias, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, sekä puhut sujuvasti suomea ja ruotsia? Onko sinulla kokemusta voimistelusta? Oletko kiinnostunut sosiaalisesta mediasta? Tarjoamme sinulle hauskan kesätyön seuran kesäleirillä!

Wasa Unique järjestää joukkuevoimistelun kesäleirejä. Tehtävänäsi on toimia vastuuvalmentajana ja/tai apuvalmentajana leireillä. Leirit on jaettu voimistelijan iän mukaan ja järjestetään päiväsaikaan 1-2 viikon ajan. Leireillä toimit myös SoMe-vastaavana ja sinulla on pääsy seuran sosiaaliseen median/kanavien päivitteyyn leiripäivien aikana.

Lisää tietoa tehtävästä saat OP: kotisivuilta Tai puhelimitse: 0505566691 Enni Railamaa, Wasa Unique

Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.4.2023 sähköpostitse info@wasaunique.fi

Jos kiinnostuit tulemaan ohjaajaksi/valmentajaksi Wasa Uniquelle niin voit täyttää tietosi linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä

Wasa Unique:n ohjaajaksi / valmentajaksi

Wasa Unique:n ohjaajaksi / valmentajaksi

Jos kiinnostuit tulemaan ohjaajaksi/valmentajaksi Wasa Uniquelle niin voit täyttää tietosi alla olevasta linkistä niin olemme sinuun yhteydessä. Ennen kevätkauden alkamista järjestämme ohjaajatapaamisen missä annamme kaikki tärkeät tiedot mitä saatat tarvita. Jos sinulla kuitenkin jo nyt olisi kysyttävää ryhmistä, palkasta, kursseista ym. niin voit laittaa meille s-postin osoitteeseen info@wasaunique.fi niin vastaamme kysymyksiisi.

Ohjaajana/valmentajana saat tuntipalkan ohjatuista tunneista seuran palkkataulukon mukaan. Johtokunta säätää tarvittaessa palkkataulukkoa kerran vuodessa ennen syyskauden alkamista. 

Seuran puolesta toivomme että sinulla on positiivinen asenne ja että haluat kehittyä ohjaajana/valmentajana. Pyrimme siihen että voisit osallistua yhteen kurssiin/koulutukseen vuodessa mahdollisuuksien mukaan.