Tervetuloa mukaan Willia -ikäluokkaan!

Willia -ryhmä on joukkuevoimisteluryhmä suunnattu 6-8-vuotiaille lapsille (2016-17 syntyneet), jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan joukkuevoimistelun maailmaan. 

Ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan, meillä on huikeat viisi Willia joukkuetta. Willia – joukkueissa mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Tärkeintä meille on yhdessä lasten kanssa löytää liikunnan ja voimistelun ilo!

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Harjoituksissa harjoitellaan myös esitysohjelmaa, jonka esitämme kauden aikana stara-tapahtumilla. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne) käytetään tunneilla kauden aikana.

Joukkuevoimistelun lajiesittely Voimisteluliiton sivuilla.

Kiinnostaako voimistelu Willia-ikäluokassa? Ota yhteyttä vastuuvalmentajiin: 0503667791 ja sovi kokeilukertaa!

Info

Vastuuvalmentajat: Hencca Hällund ja Laura Vaarasto

Joukkueenjohtaja: Anna Jern-Houttu

Kausimaksu: kausimaksu määräytyy harjoitustuntien mukaisesti ja kattaa syyskauden harjoituskerrat sekä sisältää Wasa Uniquen jäsenmaksun. Lisääinfo JV valmennusmaksu kohdalla.

Mukaan tunnille: Lapsi tarvitsee tunnille joustavan ja ihonmyötäisen asun ja vesipullon. Hiukset tulee olla kiinni, korut jätetään kotiin ja salissa ollaan paljain jaloin. Muistattehan myös merkitä lapsen tavarat nimellä, niin ne löytävät perille. Vessassa käydään ennen tuntia.

Muista lisätä huoltajan/huoltajien puhelinnumero ilmoittautumisen yhteydessä, ryhmälle luodaan WhatsApp -ryhmä tiedottamista varten.

Willia Air

Willia Air on uusi Willia joukkue – ja uusia voimistelijoita pääsee mukaan! Willia Air harjoittelee kerran viikossa keväällä 2024. Voimistelijat pääsevät oppimaan joukkuevoimistelun perustaitoja, ja esiintyy esitysohjelmalla 2-3 kertaa kauden aikana.

Ilmoittautuminen aukeaa 2.1.2024 Myclubissa. Kausi alkaa viikolla 2 – tervetuloa mukaan!

Willia Aqua

Willia Aqua harjoittelee 1-2 kertaa viikossa ja uusia voimistelijoita on erittäin tervetulleita. Voimistelijat pääsevät oppimaan joukkuevoimistelun perustaitoja, ja esiintyy esitysohjelmalla 2-3 kertaa kauden aikana.

Ilmoittautuminen aukeaa 2.1.2024 Myclubissa. Kausi alkaa viikolla 2 – tervetuloa mukaan!

Willia Ice

Willia Ice harjoittelee 2 kertaa viikossa ja harjoittelee joukkuevoimistelun perustaidot. Joukkue esiintyy stara sarjassa kauden aikana.

Willia Indigo

Willia Indigo harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja esiintyy stara sarjassa kauden aikana.

Willia Sky

Willia Sky harjoittelee 3 kertaa viikossa ja esiintyy stara sarjassa kauden aikana.