Tervetuloa mukaan Willia -ryhmään!

Willia -ryhmä on joukkuevoimisteluryhmä suunnattu 6-8-vuotiaille lapsille (2016-17 syntyneet), jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan joukkuevoimistelun maailmaan. 

Ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Willia -ryhmässä mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Tärkeintä meille on yhdessä lasten kanssa löytää liikunnan ja voimistelun ilo!

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on pääteema, jonka pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne) käytetään tunneilla kauden aikana.

Joukkuevoimistelun lajiesittely Voimisteluliiton sivuilla.

Kiinnostaako voimistelu Willia-ikäluokassa? Ota yhteyttä coach@wasaunique.fi ja kysy kokeilukerrasta!

Paikka, aika, ohjaajat

Willia Aqua: 1x / vko (avoin ryhmä)

Su klo. 14-15 Vilpe Arena

Willia Ice: 1-2x /vko

Ti 17.30-19 Vilpe Areena

Joka toinen su klo. 14-15 Vilpe Areena

Willia Indigo: 2x /vko

Ti klo. 18-19.30 Vilpe Areena

To klo. 17-18 Vilpe Areena

Willia Sky: 2-3x / vko

Ti klo. 17.30-19 Vilpe Areena

To klo. 17-18.30 Vilpe Areena

Joka toinen su klo. 15-17 Vilpe Areena

Vastuuvalmentaja: Hencca Hällund / 050 3667791

Kausimaksu määräytyy harjoitustuntien mukaisesti ja kattaa syyskauden harjoituskerrat sekä sisältää Wasa Uniquen jäsenmaksun.

Lapsi tarvitsee tunnille joustavan ja ihonmyötäisen asun ja vesipullon. Hiukset tulee olla kiinni, korut jätetään kotiin ja salissa ollaan paljain jaloin. Muistattehan myös merkitä lapsen tavarat nimellä, niin ne löytävät perille. Vessassa käydään ennen tuntia.

Muista lisätä huoltajan/huoltajien puhelinnumero ilmoittautumisen yhteydessä, ryhmälle luodaan WhatsApp -ryhmä tiedottamista varten.