Tervetuloa mukaan Willia -ryhmään!

Willia -ryhmä on uusi joukkuevoimisteluryhmä suunnattu 6-8-vuotiaille lapsille (2016-17 syntyneet), jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan joukkuevoimistelun maailmaan. Pienet voimistelijat ovat tunnilla ilman huoltajaa, mutta ensimmäisellä kerralla vanhempi saa tulla mukaan.

Ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Willia -ryhmässä mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Tärkeintä meille on yhdessä lasten kanssa löytää liikunnan ja voimistelun ilo!

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on pääteema, jonka pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne) käytetään tunneilla kauden aikana.

Joukkuevoimistelun lajiesittely Voimisteluliiton sivuilla.

 

Paikka, aika, ohjaajat

Willia Ice:  Maanantai klo 17-18, Onkilahti sekä joka toinen Lauantai klo 15-16, Vilpe (parittomat viikot)

Willia Indigo: Maanantai klo 18-19, Onkilahti sekä joka toinen Lauantai klo 15-16, Vilpe (parilliset viikot)

Vastuuohjaajat: Anna Jern-Houttu, puh. 0405741368 & Hencca Hällund

Kausimaksu 79€ kattaa syyskauden harjoituskerrat sekä sisältää Wasa Uniquen jäsenmaksun.

Lapsi tarvitsee tunnille joustavan ja ihonmyötäisen asun ja vesipullon. Hiukset tulee olla kiinni, korut jätetään kotiin ja salissa ollaan paljain jaloin. Muistattehan myös merkitä lapsen tavarat nimellä, niin ne löytävät perille. Vessassa käydään ennen tuntia.

Muista lisätä huoltajan/huoltajien puhelinnumero ilmoittautumisen yhteydessä, ryhmälle luodaan WhatsApp -ryhmä tiedottamista varten.