Tervetuloa mukaan Winora - ikäluokkaan!

 

Winora-ikäluokka on suunnattu 2018-2019 syntyneille lapsille, jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan joukkuevoimistelun maailmaan. Voimistelijat ovat tunnilla ilman huoltajaa, mutta ensimmäisellä kerralla vanhempi saa tulla mukaan seuraamaan harjoituksia.
Ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Ryhmässä mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle.

 

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on pääteema, jonka pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru) käytetään tunneilla kauden aikana.

 

Joukkuevoimistelun lajiesittely Voimisteluliiton sivuilla.

 

Kiinnostaako joukkuevoimistelu Winora-ikäluokassa? Kaikki uudet halukkaat aloittavat Voimistelukoulu Winora -ryhmästä, josta on yhden kauden jälkeen mahdollisuus siirtyä valmennusryhmiin. Jos lapselta kuitenkin löytyy jo jonkinlaista voimistelutaustaa, ota yhteyttä coach@wasaunique.fi !

 

Info

 

Valmennustiimi:

Winora Indigo: Sanna Lundström (puh. 0405650350), Anni Alamikkelä, Iiris Tervasto, Helmi Rantamäki

 

Winora Ice: Essi Makkonen, Ella Laitila


Joukkueenjohtaja
: Marjo Torp


Kausimaksu

1 x vko = 75€
2 x vko = 135€

 

Mitä mukaan? Lapsi tarvitsee tunnille joustavan ja ihonmyötäisen asun (esim. WAUn toppi ja leggingsit), vesipullon, oman jumppa-alustan (esim. taitettava jumppamatto), kevyen joogablokin, vastuskuminauhan (kevyt/light). Kauden alussa valmentajat ohjeistavat vielä tarvittavien hankintojen kanssa.

 

Hiukset tulee olla kiinni, korut jätetään kotiin, tossut voi olla jalassa, mutta ne eivät saa olla liukkaat. Muistattehan myös merkitä lapsen tavarat nimellä, niin ne löytävät perille. Vessassa käydään ennen tuntia.

 

Muista lisätä huoltajan/huoltajien puhelinnumero ilmoittautumisen yhteydessä, ryhmällä on WhatsApp -ryhmä nopeaa tiedottamista varten. Muutoin käytämme MyClub -sovellusta.

Syksy 2023

Syksyllä 2023 päästiin voimistelemaan vauhdikkaan Siivouskatrillin tahtiin. Marraskuussa osallistuimme Jumppajippoon Vaasassa ja saimme kaulaamme ihka ensimmäiset mitalit. Voi mikä jännä päivä!

Kevät 2023

Keväällä 2023 teemana on Maija Mehiläinen ja pääsimme pörräämään matolla ensimmäistä kertaa ilman valmentajia. Toki he näyttävät edestä vielä mitä pitää tehdä, mutta ensi kertaa esiinnyimme ilman heitä.
Tässä ohjelmassa olikin jo sivutasapainon harjoittelua, taputuksia sekä silta.

Syksy 2022

Syksyn teemana on Mustan kissan tango, ja välineenä hyppynaru.
Narulla harjoittelemme pyörityksiä, keinutuksia, heilutuksia sekä tietenkin harjoittelemme hyppimään narulla.

Kevät 2022

Kevään 2022 teemana Perhoset ja musiikkina Muumeistakin tuttu Starlight.
Harjoittelimme ohjelmassa tasapainoja, liikkumista, aaltoliikettä, kallistusta sekä kuperkeikkaa.

Syksy 2021

Syksy 2021 oli (ent. Mini JV -ryhmän) ensimmäinen ja syksyn aikana esiinnyimme alkukaudesta tiikeriohjelmalla sekä joulukuussa Lumiukko-ohjelmalla vanteiden kanssa. Harjoittelimme vanteella pyörityksiä, läpimenoja, liukuja.

Seuravaatteet ja treenivaatteet

Mikäli lapsi tarvitsee treenivaatteita tai -tarvikkeita, voi niitä tilata Piruetin seurakaupasta.
Aktivointikoodi: WU2021

 

Sivut ovat auki jälleen syksyllä 2023 ja tuotteet toimitetaan eri jaksoissa Vilpe Arenalle joukkueittain järjestettynä sekä tilaajakohtaisesti pakattuna. Tilaajille tulee viesti, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tästä Piruetin seurakauppaan.

 

Käytettyjä seuravaatteita ja tarvikkeita voi myös ostaa/myydä Facebookissa olevan Wasa Unique väline- ja vaatekierrätys kirppis -ryhmän kautta

Anna meille palautetta Winora-ryhmästä