Lasten ja nuorten rymhät

 

 

Minikids

Perheen pienemmille, leikkimielinen jumppa ilman välineitä sekä välineiden kanssa. Lapset saavat juosta, ryömiä, hyppiä, tasapainoilla, kiipeillä ja leikkiä yhdessä muiden lasten ja ohjaajien kanssa. Tunnilla tärkeintä on liikkumisen ilo ja samalla motoriset taidot vahvistuvat.

Jumppakids

Ala-asteikäisille, tunti jossa liikkumisen ilo on se tärkein! Erilaisten leikkien ja harjoitusten avulla lapset kehittävät motorisia taitojaan. Taitojen kehittyessä oman vartalon liikunnalliset mahdollisuudet hahmottuvat sekä itsetunto vahvistuu.

Satutanssi (alkaa 4.11)

Kauden aikana lapset kuulevat eri satuja jonka jälkeen he kertovat sadun tanssin avulla yhdessä ohjaajien kanssa. Satutanssissa lapset saavat käyttää omaa mielikuvitustaan ja tuntea liikkumisen iloa, samalla kun keskittymiskyky ja motoriset taidot vahvistuvat. Jos mahdollista, muutaman kerran tunnin lopussa myös vanhemmat ovat tervetulleita salin puolelle katsomaan harjoituksissa opittua tanssiesitystä.

Satujumppa

Tunneilla tutustutaan leikkien ja mielikuvitusmaailman avulla voimistelun perusliikkeisiin. Tunneilla hypitään, juostaan, venytellään, tasapainoillaan, pyöritään, kieritään ja opitaan hahmottamaan eri kehonosia sekä liikutaan yhdessä kavereiden kanssa. Tärkeintä tunneilla on kuitenkin se, että lapsi nauttii mukavasta tekemisestä liikunnan parissa.

Dance

Kauden aikana opetellaan koreografioita eri tanssityyleihin ja -lajeihin, nykytanssista discoon. Vaikeusaste määrittyy osallistujien taitojen mukaan, joten ei ole väliä onko aikaisempaa kokemusta tai aloittelija.

 

 

Telinevoimistelu - harraste

Redskapsskoj

Tämä tunti sopii kaikille lapsille jotka haluavat tutustua telinevoimistelun maailmaan. Tuntien aikana harjoitellaan telinevoimistelun alkeita leikkien ja telineratojen avulla. Tutustumme seuraaviin telineisiin/välineisiin: matto, hyppy, puomi sekä nojapuu. 

Telinevoimistelu Alkeisryhmät

Alkeisryhmät ovat sekä tytöille että pojille suunnattu ryhmä. Leikimme ja voimistelemme eri telineillä. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

 Telinevoimistelu tyttöjen Jatkoryhmät

Jatkoryhmä on voimistelijoille, joilla on jo kokemusta telinevoimistelusta. Kokemus näkyy m.m. voimana, notkeutena ja kehonhallintana. Tämä tarkoittaa, että pystyy tekemään esim. kärrynpyörää, käsillä seisontaa ja kuperkeikkaa taaksepäin melkein oikealla tekniikalla. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

Telinevoimistelu Itsenäinen treeniryhmä

Tämä ryhmä treenaa kerran viikossa ja se on tarkoitettu valmentajille, entisille kilpavoimistelijoille tai muille joilla on kokemusta voimistelusta ja jotka pystyvät harjoittelemaan telinevoimistelua suhteellisen itsenäisesti. Treeneissä on sekä ohjattua voimistelua että itsenäistä treeniä vapaavalintaisilla telineillä. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaaja osaa myös suomea.

 

Aikuisten tunnit

 

StrongMama
StrongMama on tunti jossa äidit liikkuvat vauvojen ehdoilla! Tunti on suunnattu alle vuoden ikäisten vauvojen äideille – otathan lapsellesi mukaan alustan jolla hän voi maata sillä välin kun sinä liikut. Joissakin liikkeissä vauvoja käytetään myös lisäpainona.
Tunti koostuu lämmittelystä, koko kehon lihaskunto-osiosta ja kehonhuollosta. Olethan käynyt jälkitarkastuksessa ennen kuin ilmoittaudut tunnille mukaan.
Monday Moves

Aikuisten kuntojumppa. Ohjaaja: Angelica Granlund.

Miesten kuntojumppa

Huumorilla höystettyä monipuolista ja reilua miesten lihaskuntoharjoittelua unohtamatta yleiskestävyyttä ja venyttelyitä. Mukavassa porukassa saat intoa ja ideoita kuntoiluusi. Lähde rohkeasti mukaan! Ohjaaja: Minna Backman.

Aikuisten joukkuevoimistelu – Pralin

Aikuisten joukkuevoimisteluryhmä. Tunnin aikana harjoittelemme esteettiseen joukkuevoimisteluun liittyviä taitoja (tasapaino, kehon liikkeet, hypyt jne.). Koreografia, venytys ja lihasharjoitukset sisältyvät joka kerta. Monipuolinen harjoittelu ja yhdessä ovat avainsanoja tunnille! Ohjaaja: Mariana Grönroos.

Deep Stretch
Ohjaaja Katariina Pukkila-Palmunen
Tanssin iloa 70+

Tanssia aikuiseen makuun mukavassa päivä-ryhmässä. Ryhmä käy myös esiintymässä sovituissa tilaisuuksissa. (Alkaa lokakuussa)

Sunday Special

Aikuisten kuntojumppa. Vaihtuva teema ja ohjaaja.

Sunday Special aikataulu/schema:
6.9. Katariina RPV
13.9. Minna kehonhuolto
20.9. Katariina RPV
27.9. Hanna tanssitreeni +core
4.10. Angelica kuntopiiri/cirkelträning
11.10. Minna kehonhuolto
18.10. Syysloma
25.10. Angelica kuntopiiri/cirkelträning
1.11. Katariina RPV
8.11. Minna kehonhuolto
15.11. Angelica kuntopiiri/cirkelträning
22.11. Hanna tanssitreeni +core
29.11. Katariina RPV
6.12. Itsenäisyyspäivä ei tuntia
13.13. Katariina RPV
Tanssillinen voimistelu – Flow gymnastics

Aikuisten tanssillinen voimistelu. Päivämäärät marraskuusta lähtien.  8.11, 15.11, 22.11, 13.12, 20.12. Ohjaaja: Hanna Paavola.