Lasten ja nuorten tunnit

Kirppujumppa
Lasten ”satujumppa”, jossa leikin ja mielikuvituksen kautta tutustutaan omaan kehoon ja liikkumiseen eri tavoin. Sopii kaiken tasoisille lapsille, niin tytöille kuin pojillekin.

Jumppakoulu
Jumppakoulu liikkuminen on iloinen asia! Jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti – oli tavoitteena sitten harrastaminen tai kilpailuihin tähtääminen. Jumppakoulu on voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi jatkaa voimistelua valitsemansa kilpalajin parissa tai voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.

Aikuisten tunnit

Kuntopiiri
Kokeile rohkeasti ja ylläty tehosta! Ohjattu kuntopiiri sopii kaikenkuntoisille. Alun yhteisen liikkuvan lämmittelyn jälkeen intervalliharjoittelu: lihaskuntoharjoittelua koko keholle tehtäväpisteissä. Loppuvenyttely. Mukaan oma jumppapatja ja juomapullo.

RPV
Tehokas reisi-pakara-vatsa -treenitunti kaikentasoisille liikkujille. Alussa liikkuvaa lämmittelyä ja tunnin aikana keskitytään vartalon isoihin lihaksiin, toistoja tehden.

Body
Perinteinen koko vartalon treenitunti, jossa nostetaan sykettä ja tehdään lihaskuntoa hyvän musiikin tahdissa.

Tanssin iloa 70+
Tanssia aikuiseen makuun mukavassa päivä-ryhmässä. Ryhmä käy myös esiintymässä sovituissa tilaisuuksissa.

Miesten kuntojumppa
Huumorilla höystettyä monipuolista ja reilua miesten lihaskuntoharjoittelua unohtamatta yleiskestävyyttä ja venyttelyitä. Mukavassa porukassa saat intoa ja ideoita kuntoiluusi. Lähde rohkeasti mukaan!