Lasten ja nuorten ryhmät

 

Perheliikunta

Perheliikunta tunnin aikana lapsi jumppaa vanhemman tai toisen aikuisen kanssa. Leikkien, musiikin ja välineiden avulla vahvistetaan lapsen motorisia taitoja sekä ja itsetuntemusta. Tärkeintä tämän tunnin aikana on kuitenkin se että saatte yhteistä aikaa liikunnan ja leikin iloisessa maailmassa.

Voimisteukoulu – uutuus!

Vomistelukoulu löytyy 2-12 ikäisille.  Voimistelukoulu on iloista voimistelua ja harrastamista sekä pojille että tytöille. Kaikki ovat tervetulleita näille tunneille, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Tavoitteena on kehittää lasten koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin sekä tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Harjoittelu on monipuolista ja antaa erinomaiset taidot sekä voimistelu-uralle että muihin lajeihin. Voimistelukoulusta on myös mahdollista siirtyä valmennusryhmiin. 

Satutanssi 2-4v

Satutanssi ryhmässä lapset saavat harjoitella tanssitaitoja yksinkertaisten koreografioiden ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti alkaa aina lyhyellä satuhetkellä, jolloin ohjaaja lukee tuttuja satuja lapsille. Sen jälkeen opetellaan helppo koreografie, liittyen alkutunnin satuun. Tunti ohjataan ruotsiksi, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan. 

Telinevoimistelu - harraste

Telinetricks 6-9v

Tämä tunti sopii kaikille lapsille jotka haluavat leikkimielisellä tavalla tutustua telinevoimistelun maailmaan. Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun alkeita leikkien ja välineratojen avulla. Tutustumme kaikenlaisiin välineisiin mitä salista löytyy.

Telinetricks 9-12v

Tämä tunti sopii kaikille 9-12v lapsille jotka haluavat leikkimielisellä tavalla tutustua telinevoimistelun maailmaan. Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun alkeita leikkien ja välineratojen avulla. Tunneilla harjoitellaan käsilläseisontaa, kärrynpyörät, akrobatialiikkeet, ja tutustumme kaikenlaisiin välineisiin mitä salista löytyy. Telinetricks sopii myös jos on ollut aikaisemmin mukana telinevoimisteluryhmässä. 

Akrobatik

Akrobatia sopii hyvin jos pitää telinevoimistelusta, cheerleadingista ja ihmispyramidien tekemisestä. Tunneilla testataan salin välineitä, tehdään paljon pariharjoituksia ja tavoitteena aina kokeilla ja opetella jotain uutta sekä kehittyä. Musiikki ja leikit ovat myös osa tunteja.

Telinetricks 2 krt viikossa 9-12v

Telinetricks 2 krt viikossa on tarkoitettu voimistelijoille, jotka ovat motivoituneita ja haluavat harjoitella telinevoimistelua kahdesti viikossa. Suosittelemme että voimistelijalla on kokemusta voimistelusta, joka näkyy voiman, kimmoisuuden, notkeuden ja kehonhallinnan kautta. Tämä tarkoittaa, että liikkeet, kuten kärrynpyörä, käsilläseisonta ja takaperinkuperkeikat onnistuu oikealla tekniikalla.

Ryhmä täynnä kevätkausi 2024.

Aikuisten tunnit

 

Aikuisten joukkuevoimistelu – Pralin

Aikuisten joukkuevoimisteluryhmä. Tunnin aikana harjoittelemme esteettiseen joukkuevoimisteluun liittyviä taitoja (tasapaino, kehon liikkeet, hypyt jne.). Koreografia, venytys ja lihasharjoitukset sisältyvät joka kerta. Monipuolinen harjoittelu ja yhdessä ovat avainsanoja tunnille! Ohjaaja: Mariana Grönroos.

Miesten kuntojumppa

Huumorilla höystettyä monipuolista ja reilua miesten lihaskuntoharjoittelua unohtamatta yleiskestävyyttä ja venyttelyitä. Mukavassa porukassa saat intoa ja ideoita kuntoiluusi. Lähde rohkeasti mukaan! Ohjaaja: Minna Backman

Monday Moves

Tehokas ja monipuolinen kuntojumppa aikuisille. Sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Tunnin sisältö ja liikkeet on muunnettavissa oman tason mukaisiksi. Ohjaaja: Angelica Granlund.

Thursday Training

Nopeatempoinen tunti, jolla on maitohapot ja hiki taattu. Tunti on sinulle, joka haluat haastavaa liikuntaa, mutta älä pelkää – sitä voidaan muokata sinulle sopivaksi! Ohjaaja: Yvonne Granlund

 

Tanssitunti – Feel it!

Nuorten ja aikuisten tanssiryhmä. Tunnin aikana harjoittelemme koreografia ja pidetään hauskaa tanssin parissa. Jos sinäkin rakastat tanssimista, tule mukaan!

Ohjaaja: Nina Lindahl