Lasten ja nuorten rymhät

 

 

Minikids

Perheen pienemmille, leikkimielinen jumppa ilman välineitä sekä välineiden kanssa. Lapset saavat juosta, ryömiä, hyppiä, tasapainoilla, kiipeillä ja leikkiä yhdessä muiden lasten ja ohjaajien kanssa. Tunnilla tärkeintä on liikkumisen ilo ja samalla motoriset taidot vahvistuvat.

Jumppakids

Ala-asteikäisille, tunti jossa liikkumisen ilo on se tärkein! Erilaisten leikkien ja harjoitusten avulla lapset kehittävät motorisia taitojaan. Taitojen kehittyessä oman vartalon liikunnalliset mahdollisuudet hahmottuvat sekä itsetunto vahvistuu.

Satujumppa

Tunneilla tutustutaan leikkien ja mielikuvitusmaailman avulla voimistelun perusliikkeisiin. Tunneilla hypitään, juostaan, venytellään, tasapainoillaan, pyöritään, kieritään ja opitaan hahmottamaan eri kehonosia sekä liikutaan yhdessä kavereiden kanssa. Tärkeintä tunneilla on kuitenkin se, että lapsi nauttii mukavasta tekemisestä liikunnan parissa.

Dance

Kauden aikana opetellaan koreografioita eri tanssityyleihin ja -lajeihin, nykytanssista discoon. Vaikeusaste määrittyy osallistujien taitojen mukaan, joten ei ole väliä onko aikaisempaa kokemusta tai aloittelija.

 

 

Telinevoimistelu - harraste

Redskapsskoj

Tämä tunti sopii kaikille lapsille jotka haluavat tutustua telinevoimistelun maailmaan. Tuntien aikana harjoitellaan telinevoimistelun alkeita leikkien ja telineratojen avulla. Tutustumme seuraaviin telineisiin/välineisiin: matto, hyppy, puomi sekä nojapuu. 

Telinevoimistelu Alkeisryhmät

Alkeisryhmät ovat sekä tytöille että pojille suunnattu ryhmä. Leikimme ja voimistelemme eri telineillä. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

 Telinevoimistelu tyttöjen Jatkoryhmät

Jatkoryhmä on voimistelijoille, joilla on jo kokemusta telinevoimistelusta. Kokemus näkyy m.m. voimana, notkeutena ja kehonhallintana. Tämä tarkoittaa, että pystyy tekemään esim. kärrynpyörää, käsillä seisontaa ja kuperkeikkaa taaksepäin melkein oikealla tekniikalla. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

Telinevoimistelu Itsenäinen treeniryhmä

Tämä ryhmä treenaa kerran viikossa ja se on tarkoitettu valmentajille, entisille kilpavoimistelijoille tai muille joilla on kokemusta voimistelusta ja jotka pystyvät harjoittelemaan telinevoimistelua suhteellisen itsenäisesti. Treeneissä on sekä ohjattua voimistelua että itsenäistä treeniä vapaavalintaisilla telineillä. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaaja osaa myös suomea.

 

Aikuisten tunnit

 

Monday Moves

Aikuisten kuntojumppa. Ohjaaja: Angelica Granlund.

Miesten kuntojumppa

Huumorilla höystettyä monipuolista ja reilua miesten lihaskuntoharjoittelua unohtamatta yleiskestävyyttä ja venyttelyitä. Mukavassa porukassa saat intoa ja ideoita kuntoiluusi. Lähde rohkeasti mukaan! Ohjaaja: Minna Backman.

Aikuisten joukkuevoimistelu – Pralin

Aikuisten joukkuevoimisteluryhmä. Tunnin aikana harjoittelemme esteettiseen joukkuevoimisteluun liittyviä taitoja (tasapaino, kehon liikkeet, hypyt jne.). Koreografia, venytys ja lihasharjoitukset sisältyvät joka kerta. Monipuolinen harjoittelu ja yhdessä ovat avainsanoja tunnille! Ohjaaja: Mariana Grönroos.

Tanssin iloa 70+

Tanssia aikuiseen makuun mukavassa päivä-ryhmässä. Ryhmä käy myös esiintymässä sovituissa tilaisuuksissa.

Sunday Special

Aikuisten kuntojumppa. Vaihtuva teema ja ohjaaja.

Tanssillinen voimistelu – Flow gymnastics

Aikuisten tanssillinen voimistelu. 8 kertaa syksyllä 20.9, 27.9, 4.10, 11.10, 1.11, 8.11, 15.11, 22.11. Ohjaaja: Hanna Paavola.