Lasten ja nuorten rymhät

 

 

Familjegymnastik

Familjegymnastik tunnin aikana lapsi jumppaa vanhemman tai toisen aikuisen kanssa. Leikkien, musiikin ja välineiden avulla vahvistetaan lapsen motorisia taitoja sekä ja itsetuntemusta. Tärkeintä tämän tunnin aikana on kuitenkin se että saatte yhteistä aikaa liikunnan ja leikin iloisessa maailmassa.

Minikids

Perheen pienemmille, leikkimielinen jumppa ilman välineitä sekä välineiden kanssa. Lapset saavat juosta, ryömiä, hyppiä, tasapainoilla, kiipeillä ja leikkiä yhdessä muiden lasten ja ohjaajien kanssa. Tunnilla tärkeintä on liikkumisen ilo ja samalla motoriset taidot vahvistuvat.

Mini-JV

Mini JV-ryhmässä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Mini JV -ryhmässä mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on pääteema, jonka pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne) käytetään tunneilla kauden aikana.

Jumppakids

Ala-asteikäisille, tunti jossa liikkumisen ilo on se tärkein! Erilaisten leikkien ja harjoitusten avulla lapset kehittävät motorisia taitojaan. Taitojen kehittyessä oman vartalon liikunnalliset mahdollisuudet hahmottuvat sekä itsetunto vahvistuu.

Telinevoimistelu - harraste

Redskapsskoj

Tämä tunti sopii kaikille lapsille jotka haluavat leikkimielisellä tavalla tutustua telinevoimistelun maailmaan. Tunneilla harjoitellaan telinevoimistelun alkeita leikkien ja välineratojen avulla. Tutustumme kaikenlaisiin välineisiin mitä salista löytyy.

Akrobatik

Akrobatia sopii hyvin jos pitää telinevoimistelusta, cheerleadingista ja ihmispyramidien tekemisestä. Tunneilla testataan salin välineitä, tehdään paljon pariharjoituksia ja tavoitteena aina kokeilla ja opetella jotain uutta sekä kehittyä. Musiikki ja leikit ovat myös osa tunteja.

Telinevoimistelu (tytöt ja pojat)

Telinevoimisteluryhmät ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kauden aikana voimistelijat saavat harjoitella telineillä ja taitoja mitä telinevoimistelussa tarvitaan (liikkuvuutta, kehonhallintaa, kuperkeikkoja, kärrynpyörää, siltaa, käsilläseisontaa jne.). Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

Telinevoimistelu Jatkoryhmä (tytöt)

Jatkoryhmät ovat voimistelijoille, joilla on kokemusta telinevoimistelusta, mikä näkyy mm. voiman, kimmoisuuden ja kehonhallinnan kautta. Tämä tarkoittaa, että liikkeet, kuten kärrynpyörä, käsilläseisonta ja takaperinkuperkeikat tulisi hallita lähes oikealla tekniikalla. Jatkoryhmässä voit suorittaa kuparimerkin.

Voit siirtyä jatkoryhmään omien valmentajien suosituksen kautta kauden lopussa tai osallistumalla avoimeen kokeilutuntiin syyskauden alussa. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

Telinevoimistelu Motivaatioryhmä

Motivaatioryhmä on tarkoitettu voimistelijoille, jotka ovat motivoituneita ja haluavat harjoitella telinevoimistelua kahdesti viikossa. Voimistelijalla on oltava kokemusta voimistelusta, joka näkyy voiman, kimmoisuuden, notkeuden ja kehonhallinnan kautta. Tämä tarkoittaa, että liikkeet, kuten kärrynpyörä, käsilläseisonta ja takaperinkuperkeikat on hallittava lähes oikealla tekniikalla. Harjoittelemme monipuolisesti perusliikkeitä telineillä ja suoritamme kupari- ja pronssimerkit.

Voit siirtyä motivaatioryhmään omien valmentajien suosituksen kautta kauden lopussa tai osallistumalla avoimeen kokeilutuntiin syyskauden alussa.

Kun olet suorittanut pronssimerkin, sinulla on mahdollisuus nousta kilpailuryhmään seuraavan lukukauden alussa, jos ryhmässä on tilaa. Tunnit ohjataan ruotsiksi mutta ohjaajat osaavat myös suomea.

Telinevoimistelu Itsenäinen treeniryhmä

Tämä ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja on tarkoitettu valmentajille, entisille kilpaileville voimistelijoille tai muille, joilla on kokemusta voimistelusta ja jotka voivat harjoitella telinevoimistelua suhteellisen itsenäisesti. Ryhmällä ei ole erillistä valmentajaa, vaan  muotoilevat osallistujat ja ajatuksena on treenata lisävarusteilla. Ryhmä on kaksikielinen.

Telinevoimistelu Kilparyhmä

Tietoa tästä ryhmästä löydät seuraavan sivun alta: KILPARYHMÄT> TELINEVOIMISTELU

Aikuisten tunnit

 

Aikuisten joukkuevoimistelu – Pralin

Aikuisten joukkuevoimisteluryhmä. Tunnin aikana harjoittelemme esteettiseen joukkuevoimisteluun liittyviä taitoja (tasapaino, kehon liikkeet, hypyt jne.). Koreografia, venytys ja lihasharjoitukset sisältyvät joka kerta. Monipuolinen harjoittelu ja yhdessä ovat avainsanoja tunnille! Ohjaaja: Mariana Grönroos.

Miesten kuntojumppa

Huumorilla höystettyä monipuolista ja reilua miesten lihaskuntoharjoittelua unohtamatta yleiskestävyyttä ja venyttelyitä. Mukavassa porukassa saat intoa ja ideoita kuntoiluusi. Lähde rohkeasti mukaan! Ohjaaja: Minna Backman

Monday Moves

Tehokas ja monipuolinen kuntojumppa aikuisille. Sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Tunnin sisältö ja liikkeet on muunnettavissa oman tason mukaisiksi. Ohjaaja: Angelica Granlund.

Thursday Training

Nopeatempoinen tunti, jolla on maitohapot ja hiki taattu. Tunti on sinulle, joka haluat haastavaa liikuntaa, mutta älä pelkää – sitä voidaan muokata sinulle sopivaksi! Ohjaaja: Yvonne Granlund

StrongMama

StrongMama on tunti, jossa voit äitinä liikkua ja uudelleenrakentaa lihaskuntosi. Vauvasi saa olla mukana ja jumppa on vauvan ehdoilla! Otathan mukaan viltin tai alustan, missä vauvasi voi olla sillä aikaa kuin sinä jumppaat, ja mahdollisesti myös jonkun lelun. Tunti koostuu lämmittelystä, koko kehon lihaskunto-osiosta ja kehonhuollosta. Olethan käynyt jälkitarkastuksessa ennen kuin osallistut tunnille. Tunti on ruotsinkielinen, mutta ohjaaja osaa suomea. Ohjaaja: Yvonne Granlund (Fysioterapeutti) (ei mukana syksyllä 2023)

Starka Föräldrar
Starka Föräldrar on päivisin vapaalla oleville vanhemmille joilla on 1-2 vuotiaita lapsia. Tunti on tarkoitettu treeniksi aikuiselle, ja lapsi voi leikkiä vieressä erilaisilla jumppavälineillä kuten hernepusseilla ja palloilla. Välillä voi lapsi olla myös mukana liikkeissä. Ota mukaan jumppamatto, vesipullo ja mitä ajattelet lapsesi tarvitsevan! Tunti on ruotsinkielinen, mutta ohjaaja osaa suomea. Ohjaaja: Yvonne Granlund (ei mukana syksyllä 2023)
Tanssillinen voimistelu – Flow gymnastics

Tanssin ja voimistelun yhdistävä laji joka pohjaa Suomalaiselle naisvoimistelulle. Tunnit koostuvat lämmittely, tekniikka ja koreografia osuuksista omaa luovuutta ja musiikin tulkintaa unohtamatta. Ohjaaja: Hanna Paavola. Ei mukana syksyllä 2023

Tanssitunti – Feel it!

Nuorten ja aikuisten tanssiryhmä. Tunnin aikana harjoittelemme koreografia ja pidetään hauskaa tanssin parissa. Jos sinäkin rakastat tanssimista, tule mukaan! Ohjaaja: Nina Lindahl

FeelIt! kiittää sponsoreita: