Wasa Uniquen toiminta alkaa 2020

Uusi voimistelun superseura aloittaa toimintansa 1.1.2020. Kolme vahvaa seuraa, Liikuntasaeura Vaasa-tytöt, Vaasan vasamattaret sekä Vasa gymnastik förening, lyövät voimat yhteen ja luovat voimistelijoille uuden seuran, jossa harrastaa voimistelua juuri omalla tasollaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wasa Uniquen toiminta käynnistyy 1.1.2020. Se jatkaa ja yhdistää kolmen perinteekkään joukkue- ja harrastevoimisteluseuran toimintaa. Wasa Unique ry:n mahdollistaa lasten, nuorten ja aikuisten harraste- ja kilpaurheilun monipuolisen harjoittamisen lajille optimaalisissa olosuhteissa.

Wasa Unique tarjoaa lasten voimistelua, vanhempi-lapsi -ryhmiä, nuppuvoimistelua, telinevoimistelua, joukkuevoimistelun valmennusta, tanssillista liikuntaa sekä aikuisten ryhmäliikuntaa.

 

Lisää samasta aiheesta