Kevätkausi alkaa 18.1.2021

 

Kevätkausi alkaa 18 tammikuuta ja ilmoittautuminen ryhmiin aukeaa 28.12 klo. 18.00.

Liikuntasalit Vaasassa ovat auki 10 henkilön rajoituksilla. Kevätkausi kaikissa ryhmissä alkaa 18.1! Tervetuloa mukaan!

Mustasaaressa koronatilanteen vuoksi liikuntasalit ovat kiinni ainakin 31.1.2021 saakka. Tämän takia kaikki harrasteryhmät jotka käyttävät Mustasaaren liikuntasaleja aloittavat kevätkauden etäänä. Lisää infoa lähetetään jäsenille ennen kauden alkua.

Keväällä tarjoamme ohjattuja tunteja vauvoille, lapsille, nuorille  ja aikuisille sekä harraste- että kilparyhmissä. Löydät kaikki tunnit ja kalenterin nettisivuilta,  https://www.wasaunique.fi/harrasteryhmakalenteri/.

Harrasteryhmien kevätkausi päättyy 16.5, hiihtoloman (v. 9) ja pääsiäisen ajan (2-5.4) pidetään paussi koulujen salien ollessa kiinni. Kilpajoukkueiden kevätkaudesta informoivat omat valmentajat.

 

Lisää samasta aiheesta