Corona info 31.3 alkaen

Wasa Uniquen Covid-19 ohjeistukset 31.3.2021 alkaen 

Seura noudattaa THL:n, STM:n, Voimisteluliiton, FSG:n ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksia. Lisäksi seura noudattaa paikallisen AVI:n määräämiä rajoituksia ja suosituksia. 

Jos olet altistunut tai todettu Covid-19, ota heti yhteyttä seuraan ja kerro, millä tunnilla olet käynyt altistumisen jälkeen- tämä on tärkeää jäljittämisen vuoksi. 

  1. Lapset ja nuoret: kaikki alle 20 vuotiaat.
  2. JV harraste- ja kilpatoiminta, sekä telinevoimistelijoiden kilparyhmä,

jatketaan max.kymmenen (10) henkilön ryhmissä.

  1. Muut lapsiryhmät max.kymmenen (10) henkilön ryhmissä.
  1. 2. Kun tila voidaan ( esim. VILPE ARENA ja Isolahden koulun liikuntasali) jakaa esim. verholla / seinällä, tilassa voi olla useampi em. kokoinen ryhmä kerralla. On

huolehdittava, etteivät ryhmät missään harjoituksen vaiheessa tai sisätilassa tosiasiallisesti kohtaa. 

  1. Kaikki yli 12v. noudattavat maski suositusta. Ohjaajat ja valmentajat käyttävät maskia koko harjoittelu tilassa oleskelun ajan.
  2. Käsihygieniasta huolehditaan pesemällä kädet kotoa lähtiessä sekä harjoituksen jälkeen (Vilpe Arenalla harjoittelevilla tulee olla oma henkilökohtainen käsipyyhe mukana).
  3. Noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita, jos altistuminen havaitaan. Korona testin tulosta odotettaessa, EI osallistuta seuramme järjestämiin harjoituksiin paikanpäällä. Valmentajat ohjeistavat koti,- tai etäharjoitukset.
  4. Noudatetaan tarkasti ohjeita, jotka listattuna alla olevan linkin kautta.

https://www.vaasankeskussairaala.fi/potilaille/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/vaasan-s airaanhoitopiirin-alueella-voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset/ 

  1. Tämän tiedon mukaan toimimme näin kunnes uusista rajoituksista ilmoitetaan.

– Johtokunta- Lisätietoja: 050 366 7791 klo 9-18 arkisin 

 

Lisää samasta aiheesta