Kevätkausi

Kevätkauden lukujärjestys on vihdoin valmis! Ilmoittautuminen harrasteryhmille kevätkauteen alkaa 7.1 klo. 18.00. Harrasteryhmien kevätkausi alkaa v.2, 10.1 ja loppuu v.19, 15.5. Pidämme hiihtolomatauon v.9, 28.2-6.3.2022 sekä pääsiäistauon  15– 18.4.2022.

Valmentajat ilmoittavat kauden keston kilpaileville joukkueille.

Koskien Covid-19 pandemiaa, Wasa Unique seuraa THL, STM, Voimisteluliiton, FSG sekä Suomen Olympiakomitean suosituksia. Seuraamme myös paikallisia suosituksia ja rajoituksia aluehallintovirastolta. Yhdessä, yhteisen ohjeistuksen mukaan, voimme antaa itsellemme ja muille jäsenillemme niin turvallisen mahdollisuuden kun mahdollista nauttia harrastuksesta ja harjoittelusta.

Informoimme mahdollisista muutoksista niin pian kuin mahdollista. Seuraa meidän tiedotuskanavia Facebook (Wasa Unique) sekä Instagram (wasaunique) ja tarkista välillä myös kotisivumme!

Lisää samasta aiheesta