Joukkuevoimistelu leirit kesällä 2023

Wasa Unique järjestää kesäleirejä viikolla 23.
TOPTEAM-leiri järjestetään 5.-7.6. (ma-ke)
Harrasteleiri järjestetään 8.-9.6 (to-pe).
Leiripäivät klo 9-16

Top Team -leiri on Wasa Unique SM- sekä Kilpa-tason voimistelijoille (7-16v) suunnattu kesäleiri. Paikalla leirillä on huippukouluttajia ympäri Suomea! Leirin tavoitteena on tarjota voimistelijoille mielekästä, kehittävää ja monipuolista harjoittelua huippukouluttajien opissa. Leirillä voimistelijat saavat uusia vinkkejä vaikeusosien harjoitteluun, haasteita ja vaihtelua arkiharjoitteluun uusien harjoitteiden muodossa huomioiden jokaisen yksilön oman tason. Leiripäivien kesto klo 9-16.

Hinta leirille on 70€. Hinta sisältää lämpimän ruoan sekä leirituotteen. Sisaralennus on -10€ (koskee kaikkia WAU:n kesäleirejä, alennus yhdestä lapsesta 10€). Early Bird-hinta leirille on 50€, ilmoittautuminen 1.5. mennessä.

Harrasteleiri on 4-13 vuotiaille lapsille suunnattu voimisteluleiri. Tavoitteena on tarjota innostavaa ja monipuolista liikuntaa lapsille voimistelun kautta. Tutustumme erilaisiin leikkeihin, voimisteluvälineisiin, liikkumistapoihin ja voimistelun peruselementteihin. Hyödynnämme tilojamme monipuolisesti sekä ulkoilemme. Annamme lapsille mahdollisuuden ilmaista itseään, olla luovia ja opetella voimistelu- ja liikkumistaitoja oman taitotason sekä mielenkiinnon mukaan. Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita, mutta toiminta soveltuu hyvin myös pidempään voimistelua harrastaneille.

Päivien kesto on klo 9-16, mutta halutessaan nuorimmat voivat lyhentää päiväänsä ilmoittamalla ohjaajalle ennakkoon. Päivien lyhentämistä ei huomioida leirin hinnassa.

Hinta harrasteleirille on 50€. Hinta sisältää lämpimän ruoan, sekä leirituotteen. Sisralennus on -10€ (koskee kaikkia WAU:n kesäleirejä, alennus yhdestä lapsesta 10€). Early Bird-hinta leirille on 30€, ilmoittautuminen 1.5. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan tässä

Lisää samasta aiheesta