Wasa Unique ry:n stipendirahasto

Wasa Unique ry:n stipendirahasto on tarkoitettu tukemaan seuran lupaavia kilpavoimistelijoita.

Wasa Uniquen voimistelijat (tai heidän huoltajansa) voivat hakea stipendejä. Haku on avoinna kahdesti vuodessa: kesäkuussa ennen syyslukukautta ja marraskuussa ennen kevätlukukautta.

Stipendirahasto on tarkoitettu tukemaan voimistelijoita taloudellisesti, jotka harjoittelevat motivoituneesti, ja heillä on suuri halu kehittyä voimistelussa. Seura jakaa tukea voimistelijoille, ja stipendi voi mennä joko harjoitusmaksuun tai harjoitusmaksun lisäksi olemassa oleviin kuluihin: matkat, kilpailut ja leirit, kilpailupuvut, varusteet jne.

Stipendejä myönnetään:

  • Kilpaileville voimistelijoille
  • Voimistelijoille, joilla on hyvät edellytykset saavuttaa kilpailutaso.
  • Voimistelijoille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa.

Myönnetty stipendi sitoo voimistelijan harjoittelemaan seurassa tulevan vuoden stipendin myöntämishetkestä lähtien. Jos saat stipendin kesähakemuksessa, sinun tulee siis olla mukana seurassa vähintään seuraavan syyslukukauden ja kevätlukukauden (12 kuukautta eteenpäin). Et voi siis hakea uutta stipendiä heti edellisen stipendin myöntämisen jälkeen (jos saat stipendin kesähaussa, et voi hakea uutta stipendiä talvihakemuksessa, vaan sinun on odotettava vuosi).

Kesähaku on nyt auki, viimeinen hakupäivä on 21.6 2023 klo 23:59. Päätös myönnetystä stipendistä tehdään viimeistään syyskuussa.

Hakemuksessa voimistelijan tai huoltajan tulee perustella stipendin tarve sekä voimistelijan motivaatio, että perheen taloudellinen tilanne huomioiden. Hakemuksessa tulee myös mainita, mihin stipendi on tarkoitus käyttää. Myönnetty stipendi on käytettävä vuoden kuluessa.

Hakemukset käsittelevät Nina Lindahl (puheenjohtaja), Anna Jern-Houttu (rahastonhoitaja) ja Matilda Hassel (sihteeri). Heidän ehdotuksensa perusteella johtokunta tekee päätöksen stipendin maksamisesta.

Myönnetyt stipendit julkaistaan ​​nimellisesti yhdistyksen verkkosivuilla.

Hae Wasa Unique ry:n stipendiä tästä

Lisää samasta aiheesta