Syksyn uudet tanssiryhmät!

Sagodans 3-6 år – SMEDSBY

Under Sagodans-timmen får barnen (både flickor och pojkar) öva sina dansfärdigheter genom enkla koreografier och lätta övningar. Timmen börjar alltid med en kort sagostund, där bekanta sagor läses upp och diskuteras med barnen. Därefter lärs en lätt koreografi ut, med koppling till sagans karaktär, känslor och miljöer.

Dancekids 7-9v – KESKUSKOULU

Tanssillinen liikuntatunti lapsille. Tunneilla opetellaan liikkumisen ja vartalonhallinnan perustaitoja tanssin, musiikin ja rytmin sekä leikkien avulla.

Dansgruppen Bliss 12-16 år – GERBY

En danstimme för 12-16 åringar, under timmen tränas hopp, teknik, styrka och koreografi. Timmarna är uppbyggd med uppvärmning-, teknik- och en koreografi del. Om du gillar att dansa eller annars är intresserad av dans så kom med, detta kan vara timmen för dig.

Ilmoittaudu mukaan MyClubin kautta: https://wasaunique.myclub.fi/flow/login

Lisää samasta aiheesta