Wasa Unique ja Vaasan Telinetaiturit tiivistävät yhteistyötään

Seura Wasa Unique on pitkään tehnyt yhteistyötä Vaasan Telinetaitureiden kanssa. Kevääksi 2024 yhteistyö tiivistyy entisestään, kun kilpailuryhmät siirtyvät  VTT:n alle. Wasa Unique tarjoaa jatkossa telinevoimistelua harrastetasolla.  

Wasa Unique ry haluaa varmistaa, että voimistelijat voivat harjoitella harrastustaan kilpailutasolla laadukkaissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa laadukkaita olosuhteita, hyviä telineitä, valmentajien keskinäistä tukea ja yhteistä kehittymistä sekä voimistelijoiden inspiroimista ja motivoimista yhdessä.

Wasa Uniquen luokissa B ja C+ kilpailevat voimistelijat aloittavat keväästä 2024 alkaen harjoittelun VTT:ssä. Käytännössä ryhmät siirtyvät sellaisenaan yhdessä valmentajien ja apuvalmentajien kanssa. Seurat keskustelevat siirtymisen käytännön yksityiskohdista kyseisten voimistelijoiden, valmentajien ja vanhempien kanssa.

Wasa Uniquen tämän hetkiset valmentajat, ohjaajat tai apuohjaajat voivat halutessaan siirtyä ryhmänsä mukana VTT:hen. Muussa tapauksessa Wasa Unique tarjoaa uusia ryhmiä kyseisille valmentajille tai ohjaajille. Wasa Unique tarjoaa jatkossakin harrasteryhmiä telinevoimistelun puolella.  

kysymykset osoitetaan seuran harrastekoordinaattorille Henrika Hällund

info@wasaunique.fi /0503667791 (ke 9-14, to9-14)

 

 

Lisää samasta aiheesta