Wasa Unique osallistuu FSG-festivaaleille Hangossa sadan voimistelijan voimin!

14-16. kesäkuuta 2024 osallistuu 100 voimistelijaa, niin lapsia kuin aikuisia, Finlands Svenska Gymnastikförbundetin festivaaleille Hangossa. Yhdessä noin 900 muun osallistujan kanssa saamme kokea tanssin ja voimistelun iloa parhaimmillaan.

Kevään aikana osallistujat ovat harjoitelleet sekä kenttäohjelmia että gaalaohjelmia omissa seuroissaan, ja viikonloppuna on vihdoin aika tavata kaikki ja harjoitella sekä esittää kaikki ohjelmat yhdessä.

FSG-festivaali järjestettiin viimeksi 8 vuotta sitten Kristiinankaupungissa, eikä festivaalia ole voitu järjestää ennen tätä. Monille festivaali on ensimmäinen kerta, kun taas toiset ovat osallistuneet siihen jo perinteenä. Wasa Unique odottaa innolla matkaa Hankoon ja osallistumista tähän voimisteluviikonloppuun.

 

Lisää samasta aiheesta