Haemme lisää 8-10-vuotiaita voimistelijoita – Kokeilupäivä 24.8.

Strassien kimallusta, spagaatteja, siltakaatoja, onnistumisia sekä uusia ystäviä. 8-10-vuotiaiden Wineda-ikäkaudessa harjoitellaan joukkuevoimistelua jokaisen voimistelijan omalla tasolla. Wineda-joukkueissa mahdollistetaan monipuolinen pohja liikunta- ja lajitaitojen pariin. Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan Wineda-ikäluokkaan

Wineda-ikäluokassa opetellaan voimistelun perusasiat ja harjoituksissa on monipuolista sekä hauskaa.
Joukkueissa opetellaan esiintymistä Stara-tapahtumissa ja näytöksissä sekä osa joukkueista kilpailee 8-10-vuotiaiden sarjassa. Kaikki voimistelijat pääsevät mukaan kilpailuihin ja esiintymisiin. Joukkuevoimistelua voi harrastaa eri taito- ja tavoitetasolla.

Wineda-ikäluokassa on kolme joukkuetta
Harraste: Wineda Aqua 2 x vko
Kilpa / SM: Wineda Sky 3 x vko
Kilpa / SM: Team Wineda 4 x vko

Tule kokeilemaan Wineda-kaveripäivään tiistaina 24.8.2021 klo 17-18.30 Vilpe Arenalle.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Lue lisää Wineda-ikäkausijoukkueista

Lisää samasta aiheesta