Tervetuloa mukaan Wineda-ikäluokkaan

Wineda-ikäluokassa opetellaan voimistelun perusasiat ja harjoituksissa on monipuolista sekä hauskaa. Joukkueissa opetellaan esiintymistä Stara-tapahtumissa ja näytöksissä sekä osa joukkueista kilpailee 10-12 vuotiaiden sarjassa. Kaikki voimistelijat pääsevät mukaan kilpailuihin ja esiintymisiin. Joukkuevoimistelua voi harrastaa eri taito- ja tavoitetasolla.

Wineda-ikäluokassa on kolme joukkuetta
Harraste: Wineda Ice 2 x vko
Kilpa / SM: Wineda Sky 3-4 x vko
Kilpa / SM: Team Wineda 5 x vko

Voimistelussa kiehtovat notkeat tasapainot, ketterät akrobatialiikkeet, korkeat hypyt ja hienot välineliikkeet. Voimistelun lajitaitojen lisäksi harjoituksissa kehitetään fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, keskivartalon voimaa, ponnistusvoimaa ja nopeutta. Keskeisenä osana harjoittelua on kilpailu- ja esiintymisohjelmien harjoittelu.
Arkiharjoitusten lisäksi käydään kilpailuissa sekä leireillä, pidämme omia leiri- ja tehopäiviä sekä kivoja hetkiä joukkueen kanssa.

Haluatko kuulla lisää tai sopia kokeilukerrasta, ota yhteyttä: 050 5566691

Wineda Ice

Wineda Ice on 10-12 vuotiaiden harrastejoukkue, joka harjoittelee 2 kertaa viikossa ja osalistuu Stara tapahtumiin. Voimistelun ilo ja lajirakkaus on tärkeää, ja joukkue tähtää tulevaisuudessa harrastesarjaan.

Wineda Ice on avoin joukkue ja ottavat mielellään uusia voimistelijoita mukaan.

Valmennustiimi
Essi Makkonen & Mirabella Kangas

Harjoitusajat
To 17-19 Vilpe
Su 15-17 Vilpe

Wineda Sky

Wineda Sky on 10-12 vuotiaiden joukkue joka harjoittelee tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa. Joukkue kilpailee vuonna 2023 10-12 vuotiaiden sarjassa. Joukkueemme koostuu 10 iloisesta ja ahkerasti treenaavasta voimistelijasta

Valmennustiimi
Emilia Westerqvist, Moona Smolander, Sanni Tuovinen ja Ella Laitila

Seuraa joukkueen kuulumisia Instagramissa.

Team Wineda

Team Wineda on SM-sarjaan tähtäävä, tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa harjoitteleva joukkue. Joukkueemme koostuu 11 iloisesta ja motivoituneesta voimistelijasta.

Valmennustiimi
Emilia Järvenpää
Emma Vanhala

 

Seuraa joukkueen kuulumisia Instagramissa.

 

Treenivaatteet ja tarvikkeet

Mikäli voimistelija tarvitsee uusia treenivaatteita ja tarvikkeita, voi niitä tilata Piruetin seurakaupasta.
Aktivointikoodi: WU2021

Tilaajille tulee viesti, kun tuotteet ovat noudettavissa.

Tästä Piruetin seurakauppaan.