Tule meille ohjaajaksi

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen ja innokas? Pidätkö lasten kanssa olemisesta, uusien asioiden oppimisesta ja asioiden opettamisesta? Ehkä sinulla on kokemusta voimistelusta? Silloin etsimme juuri sinua!

Tule meille ohjaajaksi/valmentajaksi! Etsimme nyt uusia ohjaajia ja valmentajia seuraavalle lukuvuodelle. Se voi olla jo olemassa oleville ryhmille tai voit tehdä itse ehdotuksia millaisen ryhmän ohjaajaksi haluat! Etsimme sekä pää- että apuohjaajia.

Saat tehtävään perehdytystä, seura järjestää ohjaajien yhteisiä tapaamisia ja sisäisiä koulutuksia. Seura pyrkii myös kustantamaan muiden tahojen järjestämiä koulutuksia ohjaajille kerran vuodessa.

Liity mukaan iloiseen joukkoomme ja tee tärkeää työtä! Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisää samasta aiheesta