Kiitos LähiTapiola Pohjanmaa!

Wasa Unique on tänä syksynä aloittanut yhteistyön Lähitapiolan sekä Urheilumehiläisen kanssa Fysioterapiatoiminnan merkeissä. Tänä syksynä on kuudella seuran joukkueella ollut mahdollisuus kutsua fysioterapeutti salille tarpeidensa mukaan 1-2 kertaa kuussa. Fysioterapeutti käy pääsääntöisesti läpi voimistelijoiden sen hetkiset vaivat. Tämän myötä useampi pieni vaiva on saatu kuriin heti alkutekijöissä. Myös pitkäaikaisempiin vaivoihin on saatu apua ja niiden eteneminen säännöllisen kontrollin tukemana on vienyt paljon eteenpäin.

Mikäli aikaa on jäänyt vielä yksilöllisten tarkastusten lisäksi, ovat valmentajat pyytäneet fysioterapeuteilta ideoita ja apua joukkueiden fysiikan kehittämiseen. Myös valmentajien osaaminen on kehittynyt jo tässä vaiheessa projektia. Yhteistyö on nähty tärkeänä täydentävänä osana valmennustiimiä ja on ehdottoman tärkeä myös jatkossa, terveellisen ja laadukkaan valmennuksen jatkumiselle paljon urheileville lapsilla ja nuorilla. Kiitos Lähitapiola tämän mahdollistamisesta!

Lisää samasta aiheesta