Barn och ungdomsgrupper

Knattejumppa

Barnens ”sagojumppa”, där vi genom lek och fantasi bekantar oss med olika sätt att röra på sig i gymnastiksalen. Lämpar sig för barn i alla åldrar såväl flickor som pojkar,

 

Jumppaskola

I jumppaskolan är det glädjefyllt att röra på sig! Barnen får träna utefter sina egna färdigheter och önskemål – vare sig målet är att fortsätta på hobbynivå eller att nå tävlingsnivå. Jumppaskola grundar sig på färdigheter inom gymnastiken, där barnet kan fortsätta inom gymnastik, dans, hobby- eller tävlingsgymnastik som han eller hon väljer.

Vuxengrupper

Cirkelträning
Kom och pröva på och få en effektiv träning! Cirkelträning passar motionärer på alla nivåer. Timmen börjar med en gemensam uppvärmning och fortsätter med intervallträning: muskelövningar för hela kroppen vid olika stationer. Stretching i slutet. Ta med egen matta och dricksflaska.

Muskelmotion (RPV)

Effektiv träningstimme för muskelgrupperna lår-rumpa-mage för motionärer på alla nivåer. Timmen börjar med uppvärmning och fortsätter med träning som koncentreras till de största muskelgrupperna genom upprepningar av muskelövningar.

Body

Traditionell träningstimme för hela kroppen där pulshöjande övningar och muskelövningar görs i takt till musik.

 

Dansglädje 70+

Dansglädje i en trevlig dagsgrupp. Grupper uppträder även ibland på olika evenemang.

 

Motionsgrupp för män

Mångsidig grupp för män kryddat med humor. Muskelträning men också träning av uthållighet och töjning. I ett grupp med bra gemenskap blir du motiverad att upprätthålla din egen motion. Kom med!