Sommarjobba hos oss!

Wasa Unique är med i kampanjen – sommarjobba på OP:s bekostnad.

Är du 15-17 år, social och uttåtriktad samt behärskar såväl finska som svenska? Har du erfarenhet inom gymnastik? Brinner du för sociala medier? Vi erbjuder dig ett roligt sommarjobb på föreningens sommarläger!

Föreningen ordnar sommarläger inom estetisk truppgymnastik. Din uppgift är att fungera som ansvarig ledare och/eller hjälpledare på lägren. Lägren är indelade enligt gymnasternas ålder och sker dagtid under 1-2 veckors tid. Som SoMe ansvarig har du tillgång till föreningens sociala medier och har hand om kanalerna under lägerdagarna.

Mera information om uppgiften får du via OPs hemsida eller per telefon: 0505566691 Enni Railamaa, Wasa Unique

Bli tränare / ledare hos oss!

Bli tränare / ledare hos oss!


Är du intresserad av att komma med som ledare/tränare i Wasa Unique, fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar vi dig. Vi ordnar en ledarträff innan vårterminen startar där du får all nödvändig information som du kan tänkas behöva men har du frågor redan nu kring grupper, lön, kurser är det bara att sända iväg ett mejl på
info@wasaunique.fi så svarar vi på dina funderingar. 

Som ledare/tränare i föreningen får du timlön baserat på det antal timmar som du drar enligt föreningens sk. lönetrappa. Styrelsen kan komma att justera lönetrappan en gång per år inför höstterminens start.

Från föreningens sida önskar vi att du har en positiv inställning och att du vill utvecklas som ledare/tränare. För att detta skall vara möjligt strävar vi till att kunna erbjuda möjligheten att delta i 1 kurs/utbildning per år.   

 

Är du intresserad av att komma med som ledare/tränare i Wasa Unique så följ länken och fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig.