Välkomna med till Widella!

I Widella tränar vi truppgymnastik med fokus på rörelseglädje. Vi lär oss grunderna i truppgymnastik med fokus på snabbhet och rörlighet. Vi bekantar oss även med handredskap (boll, hopprep, tunnband) under årets gång. I Widella byggs även en mångsidig grund för sport och idrott i allmänhet. För tillfället har vi hela 6 duktiga lag i Widella. 

Intresserad av att komma med i Widella? Ta kontakt och kom överens om en provgång: coach@wasaunique.fi

Presentation av estetisk truppgymnastik på Voimisteluliiton sidor (på finska).

Info

Avgifter:  Mer info kring terminsavgiften, välj fliken JV valmennusmaksu.

Med till timmen: Barnet behöver bekväma gymnastikkläder (jumppadräkt, topp, tights el.dyl) och en vattenflaska. Håret skall vara uppsatt och smycken lämnar man hemma. I salen är vi barfota. Sätt gärna namn på vattenflaskan. Kom ihåg att gå på WC innan timmen börjar.

VI använder en WhatsApp -grupp för information under terminens gång så kom ihåg att sätta med ert telefonnummer i anmälningen.

Widella Air

Widella Air är det nyaste Widella laget – och tar gärna emot nya gymnaster. Widella Air tränar en gång per vecka vårterminen 2024. Gymnasterna får lära sig grunderna i estetisk truppgymnastik, och öva in ett program som laget uppträder med 2-3 gånger under terminen.

Anmälan öppnar via Myclub 2.1.2024 kl. 18.00. Terminen för Widella Air börjar vecka 2.

Widella Ice

Widella Indigo

Widella Sky

Team Widella