Välkommen med i Willia -gruppen!

Willia är ett ny truppgymnastikgrupp för 5-7-åriga barn (födda 2016-17), som vill bekanta sig med gymnastik och lära sig grunderna i estetisk truppgymnastik. Gymnasterna är utan föräldrar på timmen, men de först gången får föräldrarna följa med från sidan. 

I gruppen får varje barn öva i enlighet med sina egna färdigheter. I Willia byggs även en mångsidig grund för sport och idrott i allmänhet. Det viktigaste är dock att vi tillsammans hittar röresle- och gymnastikglädjen! 

Vi lär oss grunderna i gymnastik och övar på olika rörelser i enlighet med barnens ålder. Vi börjar med en fartfylld och lekfull uppvärmning varefter vi övar på olika rörelser. Under timmen har vi ett tema som utgör en röd tråd. Vi prövar även på olika handredskap (hopprep, boll, tunnband) under terminen.

Presentation av estetisk truppgymnastik på Voimisteluliiton sidor (på finska).

Plats, tid, tränare

Onkilahden koulu, Berggatan 7, Vasa/Vilpe Areena

Må kl 17.30-18.30, Onkilahden koulu

Lö kl 15-16 (varannan vecka), Vilpe Areena

5.9.-28.11.2022

Ledarteam: Anna Jern-Houttu, tfn. 0405741368

Terminsavgiften 79€ täcker hela vårterminen och inkluderar Wasa Unique medlemsavgift. 

Barnet behöver bekväma gymnastikkläder (jumppadräkt, topp, tights el.dyl) och en vattenflaska. Håret skall vara uppsatt och smycken lämnar man hemma. I salen är vi barfota. Sätt gärna namn på vattenflaskan. Kom ihåg att gå på WC innan timmen börjar. 

VI använder en WhatsApp -grupp för information under terminens gång så kom ihåg att inkluder er telefonnummer i anmälningen.