Välkommen med i Willia -gruppen!

Willia är ett  truppgymnastikgrupp för 5-7-åriga barn (födda 2016-17), som vill bekanta sig med gymnastik och lära sig grunderna i estetisk truppgymnastik. 

I gruppen får varje barn öva i enlighet med sina egna färdigheter. I Willia byggs även en mångsidig grund för sport och idrott i allmänhet. Det viktigaste är dock att vi tillsammans hittar röresle- och gymnastikglädjen! 

Vi lär oss grunderna i gymnastik och övar på olika rörelser i enlighet med barnens ålder. Vi börjar med en fartfylld och lekfull uppvärmning varefter vi övar på olika rörelser. Under timmen har vi ett tema som utgör en röd tråd. Vi prövar även på olika handredskap (hopprep, boll, tunnband) under terminen.

Presentation av estetisk truppgymnastik på Voimisteluliiton sidor (på finska).

Plats, tid, tränare

Willia Aqua: söndagar kl. 14-15 Vilpe Areena

Willia Ice:  Tisdagar 17.30-19, varannan söndag kl. 14-15 Vilpe Areena

Willia Indigo: Tisdagar 19-19.30, torsdagar 17-18 Vilpe Areena

Willia Sky: Tisdagar 17.30-19, torsdagar 17-18.30, varannan söndag 15-17 Vilpe Areena

Huvudtränare: Hencca Hällund / 050 3667791

Terminsavgiften för Willia Aqua är 79€ och täcker hela höstterminen och inkluderar Wasa Unique medlemsavgift. Willia Ice, Indigo och Sky räknas som coachinggrupper, för mer info kring terminsavgiften, välj fliken JV valmennusmaksu.

Barnet behöver bekväma gymnastikkläder (jumppadräkt, topp, tights el.dyl) och en vattenflaska. Håret skall vara uppsatt och smycken lämnar man hemma. I salen är vi barfota. Sätt gärna namn på vattenflaskan. Kom ihåg att gå på WC innan timmen börjar. 

VI använder en WhatsApp -grupp för information under terminens gång så kom ihåg att inkluder er telefonnummer i anmälningen.