Truppläger sommaren 2023

Wasa Unique ordnar sommarläger i truppgymnastik under vecka 23.
TOPTEAM-lägret ordnas 5-7.6 (må-ons)
Hobbyläger ordnas 8-9.6 (to-fre).
Lägerdagarna är kl. 9-16.

Top Team-lägret är till för Wasa Uniques tävlingsgymnster på tävlings- eller SM-nivå i åldern 7-16 år. På plats under lägret har vi proffsutbildare från olika håll i landet! Lägrets målsättning är att erbjuda gymnasterna en intressant, roligt, utvecklande och mångsidig träning tillsammans med de bästa tränarna. Under lägret får gymnasterna även nya tips till sin egna träning, utmaningar och framför allt en variation i den annars vardagliga träningen genom nya övningar och genom att varje gymnast får personlig uppmärksamhet på sin egen nivå.

Priset för lägret är 70 €. I priset ingår en varm måltid samt en lägerprodukt. Syskonrabatten är -10€ från ena barnets avgift (gäller alla WAUs läger). Early Bird-priset för lägret är 50 € om man anmäler sig innan 1.5.2023.

Hobbylägret är till för gymnaster i åldern 4-13 år- Här är målsättningen ett erbjuda ett inspirerande och varierande rörelseprogram genom gymnastiken. Vi bekantar oss med olika lekar, redskap, gymanstiksätt och grundövningar. Vi är såväl inne som ute. Vi ger barnen en möjlighet att utveckla sig själva och visa vem de är genom kreativitet, samt genom att lära sig olika gymnastiska färdigheter på den egna nivån. Ingen tidigare erfarenhet krävs, men lägret passar även de som gymnastiserat en tid.

Lägertiden är dagtid kl 9-16, men om man vill får man även ha en kortade dag och meddela detta åt tränaren på förhand. En kortare dag påverkar inte priset.

Priset för hobbylägret är 50 €. I priset ingår en varm måltid, samt en lägerprodukt. Syskonrabatten är -10€ från ena barnets avgift (gäller alla WAUs läger). Early Bird-pris för lägret är 30 € om man anmäler sig innan 1.5.2023

Anmälan till lägren görs här

Relaterade artiklar