Öppet träningstillfälle i redskapsgymnastik

Är ert barn intresserad av att börja i fortsättnings- motivations- eller tävlingsgruppen i redskapsgymnastik? Har ert barn erfarenhet av redskapsgymnastik eller annan likande gren och ni undrar vilken grupp som är rätt för ert barn till hösten? Då kan ni komma med på vårt träningstillfälle och få feedback av tränarna vilken grupp som passar er! Då är ni redo att anmäla er till rätt grupp när anmälan till höstterminen öppnar 29.8!

Det öppna träningstillfället för redskapsgymnaster hålls 23.8 kl. 18.00-19.30 i Redskapssalen Silveria (Krutkällarvägen 4, Vasa)

Tillfället behöver ingen förhandsanmälan, det är bara att dyka upp i bekväma kläder och med vattenflaskan i handen.

Frågor? Kontakta oss på wau.redskapstavling@gmail.com

Relaterade artiklar